Η Hellas Environment διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα της υλοποίησης και διαχείρισης συστημάτων νερού και αποβλήτων αναλαμβάνοντας έργα τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στο Δημόσιο Τομέα για περισσότερα από 10 έτη.

Στο πλαίσιο αυτό, δραστηριοποιείται και στον Ξενοδοχειακό κλάδο, όπου η έμπειρη ομάδα της εταιρείας είναι σε θέση να αναλάβει την αποπεράτωση έργων βιολογικού καθαρισμού αστικών λυμάτων. Επιπλέον, προτείνει λύσεις τοποθέτησης συστημάτων επεξεργασίας νερού, εξασφαλίζοντας την ποιότητα του νερού που χρησιμοποιείται για την εύρυθμη λειτουργία του ξενοδοχείου.

Επιπλέον, η εταιρία μας εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα του πόσιμου νερού και του νερού που χρησιμοποιείται στις επιμέρους λειτουργίες του ξενοδοχείου, όπως στις εγκαταστάσεις της πισίνας και στον τομέα ευεξίας και αναζωογόνησης (spa) με τους εξής τρόπους:
• Αφαλτρώσεις – συστήματα αντίστροφης ώσμωσης
• Συστήματα απολύμανσης νερού (χλωριωτές, UV)
• Εξυγίανση νερού από γεώτρηση
Τέλος, αναλαμβάνει την κατασκευή και διαχείριση των υδάτινων συστημάτων, εφαρμόζοντας καινοτόμες μεθόδους επεξεργασίας νερού με σκοπό την επαναχρησιμοποίηση και τη διάθεσή του σε περισσότερες εργασίες στο χώρο του ξενοδοχείου. Εξοικονομώντας, έτσι, υδάτινους πόρους και προβάλλοντας τον οικολογικό χαρακτήρα της επιχείρησης.

Ο τομέας των Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων αποτελεί μέρος ενός από των πιο κερδοφόρων κλάδων στη χώρα μας, του Τουρισμού, με ιδιαίτερη προσοχή στη λειτουργικότητα αλλά και καλαισθησία των χώρων. Η Hellas Environment αντιλαμβανόμενη τη σημασία της αισθητικής των συγκεκριμένων επιχειρήσεων, αναλαμβάνει την εγκατάσταση μονάδων επεξεργασίας αστικών λυμάτων με εξοπλισμό και τεχνικές που εξασφαλίζουν τη μέγιστη λειτουργικότητα, αλλά παράλληλα την ελάχιστη όχληση των ευαίσθητων χώρων φιλοξενίας. Ενδεικτικός εξοπλισμός είναι:
• Compact βιολογικούς καθαρισμούς, ειδικούς για ξενοδοχεία
• Συστήματα μεμβρανών
• Συστοιχίες φίλτρων άμμου – ενεργού άνθρακα
• Φιλτρόπρεσσες